T-personer søges til projekt på Roskilde Universitet

Vi er en gruppe studerende fra Socialvidenskab på Roskilde Universitet, der arbejder med et semesterprojekt om transpersoner i Danmark.

Vi kunne derfor godt tænke os at komme i kontakt med nogle T-personer, der har lyst til at fortælle om sine oplevelser omkring, hvordan det er at leve som transperson i Danmark gennem et interview. Vi er interesserede i at høre fra alle uanset alder og kønsidentitet/måden man identificerer sig på.

Interviewet skal bruges til at skrive en større projektrapport, som en vejleder (kønsforsker) og en censor skal læse og bedømme, og vi lover selvfølgelig fuld anonymitet.

I en interviewsituation vil man komme til at tale med en eller to fra vores gruppe, og man kommer kun til at tale om emner, man selv har lyst til. Interviewet vil blive tilrettelagt efter, hvor og hvornår det passer den enkelte, men gerne engang i november, da projektet skal være færdigt i december.

Så hvis du tænker, at det kunne være noget for dig, for en du kender eller du kunne tænke dig at høre mere, så kontakt os gerne på:

Emilie: ekholse@ruc.dk eller tlf.nr. 28771901

Maria: mamila@ruc.dk eller tlf.nr. 26815360

Med venlig hilsen

Tanja Christiansen, Maria Andreasen, Maria Larsen, Christoffer Bagge og Emilie Holse